compilatie6

welkom! we houden het niet stil

Er is de afgelopen maanden intensief gewerkt, geluisterd, gepraat, gedacht, herdacht in beeld en woord. Tijd nu om het resultaat te delen.  De blog peymenjellema is niet het einddoel, maar een start van onze samenwerking waarmee we de toekomst willen instappen.
Deze blog is als het venster in een woning, een grens tussen het buiten en het binnen. Een venster om zichtbaar te maken waar wij mee bezig zijn. Een transparant vlak waardoor buitenstaanders kunnen binnen kijken, maar waar wij evenzeer naar buiten kunnen kijken naar het landschap van mogelijkheden en uitdagingen.
20.02.2015 zien we als een symbolisch en belangrijk moment in het bouwproces van deze samenwerking.  Ons huis bewoonbaar maken vergt nog veel werk, maar het voelt alsof vandaag de ramen worden geplaatst. We zitten onder dak, wind- en regendicht.  Dit huis krijgt de naam ‘peymenjellema-architectuur als gebaar naar verstilling’.

We zijn al maanden aan het dromen en denken over dit begin. Nu is het zover! Welkom op onze blog.