foto office network 1070 zwart wit

Office netwerk

Dit zijn zo wat de plaatsen die de laatste maanden ons office netwerk hebben uitgemaakt.

open werkplek
Net zoals we opzoek gaan naar verstilling willen we ook zoeken naar een werkmethodiek die hierbij aansluit. Niet door te zwijgen, maar door de logistieke omkadering beperkt te houden zodat we ons kunnen focussen op de essentie. Als nomaden gebruiken we tijdelijke, semi-publieke plaatsen waar we ons kunnen nestelen. Plekken die ons inspireren of waar we ons goed voelen om te denken, te werken, te creëren. Zoals het past, kiezen we een plek die  het meest aansluit aan onze behoeften. Het is verbazingwekkend hoeveel plaatsen je gewoon kan binnenwandelen en aan het werk kan gaan (koffie, wifi, sanitair… binnen handbereik). Tot ons netwerk behoren schoolinstellingen, cultuurhuizen, bibliotheken, …
Wil je ons graag voor één dag in huis, laat het ons weten. Of misschien kom je ons gewoon ergens tegen. Drink dan gerust mee met ons, een koffie van het huis.