DSC_0008_SML_ADJ

Ga je mee?

ERVARINGSWANDELINGEN   Als ontwerp- en onderzoeksatelier is peymenjellema al enige tijd bezig met een studie over stilte- en rustplaatsen in de publieke ruimte van de Stad Gent. In het kader van dit onderzoek en als deel van ons proces bieden we een aantal ervaringswandelingen aan langsheen rustplaatsen in de stad.

We nemen je mee op een ruimtelijke verkenning:  Waar geeft de publieke ruimte je comfort? Wat brengt je tot rust? Waar ligt de grens tussen individueel en collectief? Misschien geen vanzelfsprekend seizoen om eropuit te trekken maar een kans om ook buiten de zomermaanden een bewuste verhouding op te zoeken in relatie tot rust en stilte. Na deze wandeling zal u zich nooit meer op dezelfde manier in de publiek ruimte begeven!

Tijdens een wandeling langsheen een vijftal plekken gaan we steeds actief de stilte en ruimte in ons opnemen. We eindigen de wandeling met een gezamenlijke evaluatie die ook ons nieuwe inzichten verschaft in de zoektocht naar wat de randvoorwaarden zijn voor stilte en verstilling in de stedelijke context.

Er worden 4 momenten/wandelingen voorzien waaraan je kan deelnemen. Deze zullen telkens op een verschillende plek (binnen het centrum van Gent) starten. Wij voorzien de nodige tussendoortjes om je warm te houden.
!NIEUW, in vervanging van de wandeling van 14 febr (geannuleerd wegens regen) hebben we een nieuwe wandeling toegevoegd op donderdag 25 februari.

Zondag 31 januari | 12:00-16:00
Donderdag 4 februari | 10:00-14:00  (volzet)
Donderdag 11 februari | 10:00 – 14:00 (extra wandeling)
Zaterdag 13 februari | 10:00-14:00 (volzet)
Zondag 14 februari | 12:00-16:00
Donderdag 25 februari | 10:00 – 14:00 (extra wandeling)

Van zodra u zich inschrijft houden we u op de hoogte van het vertrekpunt.
Deelname is gratis, inschrijven [klik hier] verplicht.

Op onze facebook pagina een indruk van de vorige wandelingen!